top of page
Savonia2019_RiikkaSilkala-6197_edited.pn

SUUR- SAVON HIIHDON HARRASTETOIMINNASTA

Uudet tuulet puhaltavat Suur- Savon Hiihdon johtokunnassa. Organisaatio on uudistunut ja tekemisen meininki on päällimmäisenä toiminnassa.


Kilpailu- ja harrastetoiminnasta vastaavat Juhani Mustonen, ja Kari Björn. Heidän yhteystietonsa löydät Suur-Savon hiihto välilehdeltä -> työryhmät -> harrastetoiminta. Juhani ja Kari yhdessä vastaavat pääasiassa kilpailutoiminnasta ja Juhani sen lisäksi harrastehiihdosta.


  

Hiihto on mitä parhainta talviliikuntaa, se kuormittaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja sopii erinomaisesti painonhallintaan. Hiihdossa niveliin ei kohdistu iskuja, se soveltuu myös niille, joilta juoksu ei kipeytyvien nivelten vuoksi onnistu, hiihto on pehmeää mutta tehokasta liikuntaa. Ainoastaan tasapainohäiriöt voivat rajoittaa hiihdon aloittamista.

Suur- Savon hiihdon alueella hiihdetään ja harrastetaan tänäkin talvena paikallisen tarjonnan, olusuhteiden ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Tapahtumakakenteriin on seuroilla ja muilla tapahtumien järjestäjillä mahdollisuus päivittää kulloinkin tärkeäksi kokemiaan tapahtumia. Ilmoittamalla tapahtumat meille  ne päivitetään kalenteriin. Meillä ei ole mahdollisuutta selvittää kaikkia alueemme tapahtumia, olkaa siis aktiivisia ilmoittakaa niistä meille. Osallistukaa paikallisiin laturetkiin ja merkitkää hiihtosuorituksenne keräyslaatikoihin, joita toivon mukaan paikkakunniltanne löytyy.

Harrastetoiminta: Text

JUSSIN PUSSI

Jussi vastaa teille kuntoiluun ja miksei myös kilpahiihtoon liittyviin kysymyksiin. "Omaan hiihdosta ammattivalmentajan teoriatiedot ja A- valmentajan pätevyyden, lisäksi kuntourheilua yli 30 vuotta, 23 Suur- Soutua, 15 maratonia ja lukuisia massahiihtotapahtumia... Kysy mitä vain vastaan mihin vain ja jos en tiedä kilautan kaverille." Sähköposti hermanni.mustonen@luukku.com .

Harrastetoiminta: Text
bottom of page